28 Temmuz 2008 Pazartesi

Malatya Malatya...

Herkese merhaba!
Geçtiğimiz hafta perşembe günü adı konan ve aynı gün gece başlayan Malatya maceramız ( kardeşimle benim) yarın saat 2.15'de sona erecek. Sevgili Esra ablam ve eşi bizleri çok güzel bir şekilde ağırladılar.Onlara çok ama çok teşekkür ediyoruz. Malatya’ya indiğimizde gece saat 3’ü gösteriyordu. Fakat havada tek bir esinti yoktu. Bu durum bizi fazlasıyla endişelendirdi. Bu şehrin gecesi bu kadar sıcaksa gündüzü kim bilir ne kadar sıcaktır dedik. Hava alanından şehir merkezine giden otobüse bindik. Beydağı Devlet Hastanesi’nin önünde indik. Eniştem bizi aldı. Dün de hep beraber Gündüzbey ilçesine gittik Orada Patika adlı mesire yeri, restoran ve çay bahçelerini içinde barındıran çok güzel bir tesiste piknik yaptık. Yiyeceklerimizi biz götürdük oradan mangal aldık, kendimiz pişirip kendimiz yedik. İçinden şarıl şarıl sular akan, çeşitli meyve ağaçlarıyla bezenmiş bu mekân çok hoşumuza gitti...Bu arada Ahmet Eymen Efendi inanlımaz şeker olmuş,büyümüş..Oyyy çok tatlı bir bilseniz..
En kısa zamanda fotoğraflarla geleceğim
Not: Fotoğraf makinemin bilgisayar bağlantısını ve kart okuyucusunu buraya getirmedim.O yüzden buradan ekleme yapamayacağım..

Selam ve sevgilerimle..

1 yorum:

Tuğba dedi ki...

Safiyecim,
Ceylin'in rahatsızlığı nedeniyle gelemedim kusura bakma.Yoksa senin yerin ayrı bunu baştan belirteyim ve aklımdayken artık sayfamdaki adresini yenileyeyim:)hala eskisis var.
alttaki böreğe bayıldım.Gezi yazını da keyifle okudum.
sevgiler..